Gyorsan elfogytak a jegyek a Ferencváros elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésre. Most viszont kettőhöz bárki hozzájuthat, ráadásul ezzel együtt segíthet is! 

Kováts Viktor lelkes szurkolónk négy belépőjegyet vásárolt, de végül csak ketten tudnak a helyszínen szurkolni a Szparinak, ezért jótékony célra ajánlotta fel a fennmaradó két jegyet. Licitálni lehet rájuk, a teljes bevételt pedig a Mentsük meg Benit Alapítvány kapja. 

A közösségi oldalakon gyorsan terjedt a hír, hogy a csupán négyéves Micskó Benjáminnak segítségre van a szüksége, ugyanis Duchenne-féle izomsorvadással küzd. A szervezete egy génhiba miatt nemhogy nem termeli az izomépüléshez szükséges disztrofin nevű fehérjét, hanem alattomos módon még bontja is a meglévő izmait. Ez akár azzal is járhat, hogy még 10 éves kora előtt tolószékbe, majd a légzőizmai érintettsége miatt lélegeztetőgépre kerül. Szteroiddal, tornával igyekeznek lassítani a folyamatot, de a gyógyulásra egy esélye van, ha génterápián vesz részt Amerikában, melyet 4-5 éves gyerekek számára engedélyeznek. Az eljárás viszont nagyon költséges. 

Aki most megvásárolja a két belépőt, az összeggel Beni kezelését is segíti! A jegyekre licitálni a Nyíregyháza Spartacus Facebook oldalán a poszt alatt lehet kommentben, vasárnap 20 óráig.

A legmagasabb összeget felajánló a klubirodában fizetheti ki a vételárat, és veheti át a belépőket. 

Vissza