Már csak hét forduló van hátra a labdarúgó Merkantil Bank Liga idei szezonjából. A Szpari vezeti a tabellát, és vasárnap Kazincbarcikán újabb nagy lépést tehet az álmok megvalósítása felé. A jó szereplésre az országos sajtó is felfigyelt, egymást érik az interjúk, forgatások, cikkek a csapattal kapcsolatban, és rengeteg buzdító üzenet is érkezik más klubok szurkolóitól, akik szorítanak nekünk azért, hogy a Nyíregyháza újra az élvonalban szerepeljen. Köszönjük mindenkinek! 

A hétvégén viszont egy stabil csapat lesz a Spartacus ellenfele. Csábi József együttese a 8. helyen áll a tabellán, legutóbb idegenben nyertek 2-0-ra a Kozármisleny vendégeként. Pontot szereztek a Vasastól is, de nem verhetetlenek, a BVSC, az Ajka és a Siófok is nyert ellenük tavasszal. A vezetőedző mellett Megyeri Gábor, Pekár László és Kártik Bálint is rendelkezik nyíregyházi múlttal, a keretben pedig ott van a korábbi válogatott Varga József. 

A vasárnapi az 50. bajnoki meccs lesz a két csapat története során. 23-szor nyertek a mieink, 12 alkalommal a borsodiak. Ősszel Kesztyűs Barna találatával 1-0-ra győztünk.

A hétvégi meccs 17 órakor kezdődik, és a tervek szerint élőben közvetítjük majd. 

A 200 fős vendégszektorba előzetesen online is lehet jegyet vásárolni a mérkőzés napján 14 óráig.

https://kolorcity.hu/kolorcity-kazincbarcika-sc-nyiregyhaza-spartacus-fc

Jegyárak: normál felnőtt jegy 1.700 Ft, diák, nyugdíjas, mozgáskorlátozott 1.300 Ft. 

Kapunyitás a mérkőzés előtt egy órával lesz. Ekkor nyit a jegypénztár is, mely a vendégszektorba szóló, még rendelkezésre
álló tikettet értékesíti; fizetés készpénzzel és bankkártyával is lehetséges. Figyelem! Amennyiben a vendégszektor belépői elővételben elfogynak, a helyszíni jegypénztár már nem nyit ki! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, az telefonon is bemutatható. A beléptetést a biztonsági személyzet végzi az online, elővételes és helyszínen vásárolt jegyek alapján.

  

Vissza